top of page

MIJN BOEKEN

Mijn pad naar een bezield leven

Nou weet ik dat bezieling misschien een beetje zweverig klinkt, maar als je het vertaalt naar het Engels, dan valt het reuze mee. Dan is het namelijk inspiration. En wie wil er nou niet geïnspireerd door het leven gaan. Maar bezieling gaat nog een stapje verder en dieper. Naar de kern van wie je bent, wat je wil bijdragen en waar je echt gelukkig van wordt. Dat zorgt ervoor dat je richting ervaart in het leven. Richting die je vindt door het beantwoorden van de drie grote levensvragen in dit boek. Wie ben ik? Wat is mijn doel in het leven? Waar word ik gelukkig van?


Voor mij is dat een hele reis geweest. Want de vragen zijn zo gesteld, maar het antwoord, daar komt wel wat meer bij kijken. In dit boek neem ik je mee op mijn reis. En niet omdat ik nou zo’n heel bijzonder leven heb gehad. Ik heb geen grote verliezen geleden of hoge bergen beklommen. Nee ik denk dat het juist heel waardevol is, omdat het gaat over het leven van alledag. Jeugd, relatie, werk, ondernemerschap en persoonlijke groei. Own Your Shit is meer dan een reeks ervaringen en inzichten, het is een manier van leven. Bezield Leven!

 

Laat mij je meenemen op mijn pad naar een bezield leven. Geschreven vanuit mijn perspectief, omdat ik jou niet wil en kan vertellen hoe jij jouw leven moet leven. Het beste wat ik kan doen is delen hoe ik de bezieling vond en hopelijk jou daarmee inspireren. Wacht niet te lang met jouw reis. Want hoe shit het soms ook is, zowel de reis als de bestemming zijn de moeite meer dan waard. Ik heb het alvast op mijn manier voorgedaan. Nu is het aan jou… OWN YOUR SHIT!

Hardcover | 200 pagina's | Antwoord op de 3 grote levensvragen | Autobiografisch, verrijkt met inzichten en theorie

Own Your Shit - 2022

Cover OYS 1 (canva download).png

Een praktisch werkboek om alleen of met begeleiding door te werken

Een goed ontwikkelde emotionele intelligentie stelt je instaat om jezelf, maar ook jouw klanten, teamleden, medewerkers, kinderen, familie, partner en zelfs willekeurige passanten in jouw leven, beter te begrijpen. Daardoor sta je steviger, meer verbonden en gelukkiger in het leven, is het makkelijker om samen te werken en kan je met minder weerstand jouw doelen bereiken. Het zorgt voor beter begrip van jezelf en de mensen om je heen.

 

Daarnaast zorgt een goed ontwikkelde emotionele intelligentie ervoor dat je nooit meer moeilijke gesprekken, situaties of besluiten uit de weg hoeft te gaan. Je bent vaardig om deze hobbels op een ontspannen en authentieke wijze te nemen.

In dit praktische werkboek, lees je steeds hele korte stukjes theorie, om vervolgens aan de slag te gaan met het invullen van de oefeningen. Zo blijft het niet bij lezen, maar ga je ook aan de slag met reflectie en actie. 

Softcover | Emotionele Intelligentie opgebouwd in 16 onderdelen | 122 vragen 

Zelfinzicht in Emotionele Intelligentie - 2021

Cover afbeelding.png

Ondernemen in het NU - 2020

Als nog harder werken niet meer kan en slimmer of online werken niets voor jou is, wat blijft er dan over? Ondernemen in het NU zou zomaar eens het antwoord op deze vraag kunnen zijn.

Wouter Melkert begeleidt je graag op een ontspannen en gedragen manier naar ondernemen in het NU. Hij laat je inzien hoe je iedere dag kan leren van wat er op je pad komt en hoe je optimaal gebruik kan maken van de kansen die vandaag je biedt. Ook inspireert hij je om te leven vanuit de intentie om bij te dragen en aan de slag te gaan met vertrouwen, mindset, bewustzijn en leven in balans.

Alles om commercieel in je kracht te komen.

Softcover | 144 pagina's | Meer dan 120 Wijsheden

Ondernemen%20in%20het%20NU%20voor%20Webs
bottom of page