top of page

Welkom

Mijn naam is Wouter Melkert. Wanneer je opzoek bent naar authentiek succes op jouw voorwaarden, dan help ik je graag verder.

Laat ik wat meer over mezelf vertellen. Zoals je hebt kunnen lezen is mijn naam Wouter Melkert. Ik woon in Bergen op Zoom met mijn vrouw Ingrid en onze labradoodle Iggy. Mijn vrije tijd breng ik graag ontspannen door, zingend achter de piano, wandelend in de natuur of in een goed gesprek met diepgang.

 

Ik zie in mijn werk, mensen en organisaties graag als puzzels. En wat is er mooier dan een complexe puzzel kunnen doorgronden?! Alle relevante informatie bij elkaar verzamelen, goede gesprekken voeren en dan vervolgens tot de juiste, maar niet altijd voor de hand liggende, conclusie komen. Dat is wat ik terughoor van mijn klanten. Snel schakelen, creatieve inzichten en nieuwe verbanden leggen. Daar krijg ik energie van.


netw12 (2)-01.jpeg


Ik speel graag open kaart over de shit waar ik zelf mee geworsteld heb en soms nog steeds mee worstel. Want zeg nu eens eerlijk, het komt toch een stuk geloofwaardiger over van iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Daarom nodig ik je uit om mijn video van Stories worth Sharing te kijken, waarin ik mijn verhaal en wat ik daaruit geleerd heb, deel met een open hart. Het is even een tijdsinvestering, maar ik heb van veel mensen gehoord dat het zeker de moeite van het kijken waard is. ;-)  

Heb je mijn verhaal bekeken en wil je graag verder praten of ben je nieuwsgierig naar mijn boeken? Klik dan vooral verder.

bottom of page